مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی:

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • ترجمه ی رسمی شناسنامه  به اضافه یک کپی.
  • ترجمه ی رسمی گواهی عدم سوء پیشینه به اضافه یک کپی
  • شش قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ یه ۴*۵ تمام رخ، رنگی، زمینه سفید، بدون روتوش
  • اصل پاسپورت با حداقل یک سال اعتبار و فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه حتی صفحات سفید !  (در دونسخه)
  • مدرک مالی (صورتحساب ۴ماهه به زبان انگلیسی با مهر و امضای بانک) نشان دهنده توان مالی متقاضی ( Bank Statement ) معادل ۱۰٫۰۰۰ یورو در حساب ارزی یا ریالی شخصی متقاضی قابل حواله از یک بانک دولتی یا خصوصی به اضافه یک کپی.
  • اصل پذیرش تحصیلی از دانشگاه در اتریش به اضافه یک کپی.
  • به همراه داشتن تاییدیه ی اجاره ی مسکن یا خوابگاه به اضافه یک کپی.
  • بیمه مسافرتی شنگن برای سفر سه ماهه به اضافه یک کپی.

32 دیدگاه برای “مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی

  1. باسلام
    میخواستم بپرسم کشوراتریش دانشگاه پیام نورراقبول داره یانه؟
    اگرخواستیم برای لیسانس به این کشوربریم بایدمعدل دیپلم چندباشد؟

    • با سلام و تشکر جهت بازدید از سایت ما
      بله. شرط معدل نداره ولی هرچی بالاتر باشه شانس پذیرش بیشتره.
      جهت اطلاعات بیشتر با شمارهای موسسه زیر تماس بگیرید
      ۲۲۲۷۰۷۲۶ —–۲۲۲۷۶۷۸۲

      • پسر من امسال دیپلم گرفته واحتمالا دانشگاه دولتی قبول نمی شه معدل دیپلم ١۴/٧۵ است می خوام ببینم از کجا می تونین براش پذیرش بگیرید ضمننا خواهرش المان تحصیل می کنه

        • با سلام و تشکر جهت بازدید از سایت ما
          چه رشته ای میخوان تحصیل کنن؟ ما برای مجارستان میتونیم براشون اقدام کنیم
          جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های موسسه تماس بگیرید ۲۲۲۷۰۷۲۶ — ۲۲۲۷۶۷۸۲

  2. سلام من رشته زیست شناسی هستم از رشته ما میشه پزشکی خوند ؟
    چون بعضی از سرفصل های پزشکی رو داریم مثل جنین شناسی ژنیتک بیوتکنولوژی بیوشیمی ایمونولوژی وچندتای دیگه
    می خواستم بدونم برای رفتن شرط معدل می خواد بعضی از دانشگاه ها مثلا تو سوئد معدل بالای۱۵ و ایلتس می خوان اینجام اینجوریه؟ممنون

  3. ببخشید بازم سوال میکنم …برای رشته پزشکی یا دندان مجارستان بهتره یا اتریش در ضمن من المانی نمیدونم سال دیگه لیسانس زیست شناسی میگیرم الانم دارم زبان انگلیسی میخونم
    معدل دانشگاه برای این دو کشور گفتین که لازم نیست برای مجارستانم ایلتس می خواد یانه ؟
    در ضمن من تو دانشگاه سراسری میخونم معدلم ۱۴٫۵میشه فکر میکنید با این معدل بتونم تو مجارستان دندان یا پزشکی بخونم یا یه کشور دیگه ممنون میشم جواب کامل بدین ؟

    • مجارستان به زبان انگلیسی میباشد و به دانشجوهای بین المللی پذیرش میدن ولی اتریش به زبان آلمانیست، قبولی دانشگاه سراسری ایران در رشته پزشکی میخان و ۶% به غیر بومی های خودشون پذیرش میدن و آزمون ورودی به زبان آلمانی داره. مجارستان آیلتس نمیخاد دوره پیش پزشکی میخونین قبل از ورود به دانشگاه.

  4. با سلام من لیسانس فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور هستم.معدلم ۱۴/۶۴٫پذیرش گرفتن از کدوم کشور برام راحت تره؟برای ارشد پذیرش میشم یا دوباره باید لیسانس را بگذرونم؟

    • با سلام و تشکر جهت بازدید از سایت ما
      اتریش برای لیسانس بهتون پذیرش میده به زبان آلمانی و مجارستان برای ارشد پذیرش میده به زبان انگلیسی
      جهت اطلاعات بیشتر با موسسه تماس بگیرید
      ۲۲۲۷۶۷۸۲

  5. سلام
    من من دانش اموز دوم دبیرستان تو رشته ی تجربی هستم.میخواستم بدونم برای ادامه تحصیل توی رشته ی پزشکی تو کشور اتریش باید چی کار کنم؟

    • با سلام و تشکر جهت بازدید از سایت ما
      شرط اتریش برای پذیرش رشته پزشکی دانشجو همین رشته در دانشگاه سراسری ایران باشید. تحصیل به زبان آلمانیه و آزمون و رودی به زبان آلمانی هم داره که بسیار مشکله
      جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های موسسه تماس بگیرید ۲۲۲۷۰۷۲۶ — ۲۲۲۷۶۷۸۲

  6. با سلام کارشناسی ناپیوسته عمران دانشگاه ازاد با معدل ۱۴٫۲۵ …مدرک زبان ندارم…برا دوره مستر میشه تو یه کشور اروپایی تحصیل کرد؟هزینه اش چقد میشه؟با تشکر

    • با سلام و تشکر جهت بازدید از سایت ما
      بله مجارستان میتونین اقدام کنین
      جهت کسب اطلاعات با شماره های موسسه تماس بگیرید ۲۲۲۷۰۷۲۶ — ۲۲۲۷۶۷۸۲

  7. سلام من دیپلم تجربی گرفتم بعد رفتم فوق دیپلم معماری خوندم حالا میخوام بیام انجا پزشکی بخونم باید پیش دانشگاهی رو اینجا بگیرم ؟بعد واسه سربازی ندارم میشه ضمانت بزارم بیام

    • با سلام و تشکر جهت بازدید از سایت ما
      بله شما میونید برای تحصیل در رشته های پزشکی اقدام بفرمایید و پیش دانشگاهی را هم میتونید در کشور مقصد بگیرید و در مورد خدمت نظام وظیفه هم میتونید وثیقه بگذارید
      جهت کسب اطلاعات با شماره های موسسه تماس بگیرید ۲۲۲۷۰۷۲۶ — ۲۲۲۷۶۷۸۲

  8. پسرهایی که مشکل سربازی دارند…دو راه وجود دارد:
    ۱…پس از اتمام سربازی اقدام کنند.
    ۲…مبلغ ۱۵ میلیون وثیقه گذاشته و تا پایان تحصیل حق بازگشت نخواهند داشت و پس از ۴۵ روز وثیقه آنان غیر قابل استرداد خواهد شد.

  9. با عرض سلام من دیپلم کامپیوتر دارم و۴۳ ساله هستم تو چه رشته ای و تو کدوم کشور میتونم به تحصیلم ادامه بدم آیا اصلا امکان تحصیل در خارج از ایران با این دیپلم برای کسانی مثل من هست یا نه ؟

    • با سلام و تشکر جهت بازدید از سایت ما
      متاسفانه در کشورهایی که ما فعالیت داریم امکانش نیست
      جهت کسب اطلاعات با شماره های موسسه تماس بگیرید ۲۲۲۷۰۷۲۶ — ۲۲۲۷۶۷۸۲

  10. سلام و خسته نباشید
    بنده ارشد مهندسی کشاورزی میخونم
    من دیپلمم بر اساس فنی حرفه ای و کاردانش بوده ک وارد دانشگاه شدم
    و معدل مقاطع کاردانی و کارشناسی هم ک درس خوندم بالای ۱۵ بوده
    ایا با این شرایط و نداشتن مدرک پیش دانشگاهی میشه پذیرش گرفت؟؟ حالا چه دوباره واسه مقطع ارشد یا دکتری.
    تشکر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

captcha

Please enter the CAPTCHA text